Acest concurs a expirat în data de 2015-06-25. Vezi concursurile active aici.
Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!

Campania "Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!" se va desfasura incepand cu 1 mai 2015 si nceteaza la data de 24 iulie 2015.

La aceasta Campanie var participa urmatoarele produse marcate cu banda promotionala "Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!":

  • Star Pufuleti Cascaval 80 g
  • Star Pufuleti Pizza 76 g
  • Star Pufuleti Arahide si Alune  86 9
  • Star Pufuleti Saltareti 71 g
  • Star Pufuleti Cascaval 125 g

Produsele promotionale mentionate mai sus cu banda promotionala „Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!" contin o jucatie abtibild cu Minionii.

Avertisment: Jucaria abtibild contine piese de dimensiuni mici ce pot fi inghitite sau inhalate. In caz deinghitire, inhalare a se contacta de urgenta medicul. Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Se recomanda supravegherea unui adult. A se citi cu atentie si pastra ambalajul produsului alimentar pentru reclamatii ulterioare.

Din stocul de produse promotionale cu banda promotionala „Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!" existente pe piata, 4.587.700 de ambalaje contin jucaria abtibild, adica aproximativ 3 din 4 ambalaje.

Cele 4.587.700 de jucarii abtibild se gasesc sub 50 de modele diferite, existand un numar egal de abtibilduri pentru fiecare model.

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa:

  1. sa caute in ambalajul produselor promotionale cu banda promotionala „Gaseste milioane de abtibilduri cu Minionii!" mentionate mai sus toate cele 50 de modele diferite de jucarii abtibild cu Minionii.
  2. sa caute unul dintre cele 350.000 de cataloage promotionale sub forma de poster (disponibile in magazinele unde se comercializeaza produsele Star, in limita stocului disponibil).
  3. sa colectioneze cele 50 de modele diferite de jucarii abtibild cu Minionii, numerotate pe spate de la 1 la 50 si sa le lipeasca in catalogul promotional, sub forma de poster.
  4. sa completeze in mod complet si corect datele personale (Nume, Prenume, Adresa, Numar de Telefon) in spatiile special destinate de pe spatele catalogului promotional.
  5. sa trimita catalogul promotional completat integral cu cele 50 de modele diferite de abtibilduri la adresa Agentiei: SC Voxline Communication SRL, Bucuresti, Oficiul Postai nr. 15, Casuta Postala nr. 15, Romania.

Participantul poate opta pentru trimiterea catalogului completat, prin colet postal, in vederea returnarii sumei platite pentru expedierea catalogului. ln acest caz, participantul va urma instructiunile personalului de la oficiul postal de care apartine, urmand a completa un aviz de expeditie si un cupon de mandat postal pentru a i se returna suma platita la expedierea catalogului. Organizatorul va rambursa cheltuielile de expeditie aferente expedierii unui catalog cu valoare declarata de maxim 20 RON.

Persoanele validate castigatoare vor primi in perioada 1 mai - 14 august un kit de accesorii cu Minionii. Kit-ul de accesorii sub licenta Universal © 2015, este format din:

  • 3 jucarii anti-stress in forma de Minioni;
  • 1 pereche de ochelari de Minion;
  • 1 minge de plaja cu Minionii;
  • 1 geanta termica cu Minionii;
  • 1 rama foto magnetica cu Minionii.

Premiile vor fi acordate oricarei persoane care indeplineste conditiile de validitate mentionate, in perioada 1 mai - 14 august 2015. O persoana poate castiga o singura data de-a lungul campaniei.

Odata cu trimiterea kit-ului de produse Organizatorul va restitui castigatorului catalogul completat cu cele 50 de modele diferite de abtibilduri cu Minionii marcat cu stampila si semnatura Agentiei.