Acest concurs a expirat în data de 2015-06-19. Vezi concursurile active aici.
Vara aceasta, slabeste cu Slimero si Eva!

Vara aceasta, slabeste cu Slimero si Eva!

Slimero te ajuta sa atingi masurile pe care ti le doresti cu pachetul de produse naturale pe baza de cetona de zmeura. Impreuna cu un stil de viata sanatos, Slimero va actiona in favoarea ta, micsorand senzatia de foame, regland metabolismul lent si conferind pielii tale tonicitatea de care are nevoie.

Slimero este cel mai eficient program de pierdere in greutate din Portugalia si este recomandat pe piata din Romania de Adelina Pestritu. 

Ce poti castiga? Slimero pune in concurs 3 kit-uri complete:

  • Slimero Capsule: o formula complexa cu rezultate spectaculoase in combaterea kilogramelor nedorite. Slimero Capsule blocheaza asimilarea grasimilor si "educa" organismul in sensul consumarii si eliminarii lor, in loc sa le stocheze.
  • Slimero Body Cream: o crema de corp cu o formula bazata pe cetona de zmeura, care contribuie rapid si eficient la arderea grasimilor si la tonifierea pielii si a musculaturii. Se aplica pe coapse, brate, picioare, solduri si, cel mai important, in zona abdominala, pentru a descompune si a elimina in mod eficient grasimile, avand un puternic efect anti-celulitic.
  • Slimero Tinctura: este forma cea mai rapid asimilata de organism, ce determina o pierdere in greutate de pana la 5-8 kg inca din prima luna. Dr. Oz recomanda cetona de zmeura in forma lichida (Slimero Tinctura) deoarece „pacaleste" corpul sa creada ca este slab, reducand astfel senzatia de foame si nevoia de alimente, in timp ce arde straturile de grasime.

Participa la concurs in perioada 28.05.2015 - 18.06.2015 si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Slimero , constand in 3 kit-uri complete Slimero.