108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un joc din editia aniversara Monopoly 80!

 admin  2015.03.21  Jucarii,Trageri la sorti  2386

concurs Monopoly

Campania se desfasoara in perioada 19 martie 2015 – 9 aprilie 2015.

Pentru a putea sa se inscrie la concurs, participantul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook. Utilizatoarea/-rul va fi considerat ca fiind participant la Campania „Provocarea Monopoly 80” daca realizeaza urmatorii pasi:

  1. Raspunde la fiecare dintre cele 5 intrebari din aplicatie;
  2. Da share pe profilul sau de facebook la rezultatul pe care il primeste in urma alegerii raspunsurilor la cele 5 intrebari din aplicatie;
  3. Completeaza formularul de inscriere cu datele de contact: nume si prenume, oras, telefon si email.
  4. Apasa butonul de “Trimite” pentru a finaliza inscrierea in campanie in pagina in care completeaza datele din formular;

Un participant se poate inscrie in campanie cu un singur cont de Facebook.

La finalul Campaniei vor fi oferite urmatoarele premii:

  • 10 x Joc Monopoly 80

Tragerea la sorti se va realiza cu ajutorul platformei random.org si va avea loc in ziua de 10 aprilie 2015. Dupa extragere, castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de 3 zile lucratoare, o data pe zi, in intervalul orar 9:00 – 17:00.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Monopoly concursuri online Provocarea Monopoly 80Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.