Acest concurs a expirat în data de 2018-07-02. Vezi concursurile active aici.
Prezentul nostru este viitorul celorlalti. Suntem mereu cu un pas in fata tuturor - gata sa adaptam, sa modelam, sa inovam.

Campania Kent “Freethinkers Wanted” este organizata si desfasurata in perioada 18 aprilie 2018 - 01 iulie 2018, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt urmatoarele pachete de tigarete Kent: Kent Flow (Blue, Silver), Kent Switch (94s, KS), Kent Core 94s (variantele Black, Blue, Silver, White), Kent Core KS (Blue, Silver, White), Kent Nanotek (White, Silver), Kent Mode (Blue, Silver si Switch), Kent Mix Azure si Kent Neopods (toate variantele) care au tiparit sub capac un cod unic.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 sau 10 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

Campania Kent “Freethinkers Wanted​” se desfasoara prin intermediul aplicatiei mobile THE YOUniverse (disponibila pentu iOS si Android) si pe www.youniverse.ro (site disponibil si pentru telefon mobil), prin intermediul carora persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie. 

La prima accesare a site-ului/ a aplicatiei mobile, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa completeze numarul de telefon mobil; participantul va primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat;
  • sa introduca codul primit prin SMS;
  • sa completeze urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: E-mail/Confirma e-mail, Parola/Confirma parola, Data Nasterii, Orasul in care doreste sa participe la evenimentele YOUniverse si un cod participant valid;

Dupa crearea contului, pentru accesarea aplicatiei mobile/ site-ului, participantii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil si parola setata. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor.

Pe platforma YOUniverse (www.youniverse.ro sau aplicatia mobila), pe perioada de desfasurare a acestei campanii, vor fi prezentate 3 domenii de interes: muzica, visual arts si entrepreneurship. Fiecarui domeniu ii va fi alocat cate un mentor:

  • Muzica – DJ Optick;
  • Visual Arts – Cristian Vasile (IGU);
  • Entrepreneurship – Robert Graur;

Participantii care acceseaza platforma YOUniverse (www.youniverse.ro sau aplicatia mobila), pe perioada de desfasurare a campaniei, au posibilitatea de a raspunde la un chestionar, iar in functie de raspunsurile acestora, vor fi distribuiti unui domeniu. Dupa ce un Participant a fost repartizat unuia din cele 3 domenii, acesta se poate inscrie in cursa pentru marele premiu aferent domeniului respectiv.

Dupa alegerea domeniului, in sectiunea My Stuff, fiecare participant are posibilitatea de a rezolva challenge-uri pentru a intra in cursa pentru Marele Premiu, dupa cum urmeaza:

  • Challange-uri nivel 1 - pentru fiecare din perioadele 18 aprilie – 22 aprilie/ 23 Aprilie – 29 Aprilie si 30 Aprilie – 6 Mai 2018 va apare cate un challenge pentru fiecare domeniu. Pentru a avea acces la ele, participantul trebuie sa introduca pentru fiecare challenge cate un cod valid din pachetelele participante. Aceste challengeuri sunt obligatoriu de parcurs pentru a avea acces la challenge-urile de nivel 2;
  • Challange–uri nivel 2 - pentru fiecare din perioadele 7 Mai – 27 Mai 2018/ 28 Mai – 10 Iunie 2018 si 11 Iunie – 24 Iunie 2018. Pentru a avea acces la aceste challenge-uri, participantii:
    • trebuie sa fi rezolvat toate cele 3 challenge-uri nivel 1;
    • sa introduca pentru fiecare challenge cate un cod valid din pachetelele participante;
    • sa fi facut challenge-ul/ challenge-urile precedente ( de exemplu, pentru a avea acces la challenge-ul perioadei 28 Mai – 10 Iunie 2018, participantul trebuie sa fi raspuns la challengeul perioadei 7 Mai – 27 Mai 2018).

In perioada 24 Iunie – 1 Iulie 2018, raspunsurile participantilor pentru challenge-urile de nivel 2 vor fi jurizate de o comisie formata din mentorul fiecarui domeniu si reprezentanti ai companiilor organizatoare. Pentru fiecare domeniu de interes, se va stabili cate un castigator si 3 rezerve.

Un participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere (site desktop sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

Pentru inregistrarea in campanie, participantii trebuie sa foloseasca un numar de telefon mobil activ, valabil in oricare dintre retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom Mobil si Digimobil.

In cadrul acestei campanii vor fi oferite urmatoarele premii:

  • Marele premiu – un job de Freethinker, pentru fiecare domeniu. Se va acorda castigatorii celor 3 premii vor fi stabiliti pe baza raspunsurilor la cele 6 challenge-uri disponibile pentru fiecare domeniu.
  • Premii Saptamanale – 5 kituri Google Home: Acest tip de premiu se va acorda prin trageri la sorti saptamanale. Fiecare cod introdus in saptamana anterioara tragerii la sorti reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv.
  • Premii instant – pachet de tigarete Kent, bricheta Kent. Se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).
  • Invitatii evenimente – pe perioada acestei campanii, participantii au posibilitatea inscrierii la evenimentele prezentate in platforma THE YOUniverse. Evenimentele sunt actualizate in prezentul Regulament, pe masura desfasurarii acestora, in Anexa 2. Pentru a acumula o sansa pentru aceste premii, participantii trebuie sa raspunda la intrebarile din chestionarul disponibil pentru fiecare eveniment.

Un participant poate castiga maxim marele premiu, un premiu saptamanal, 4 premii instant si 10 invitatii evenimente.

Organizatorul concursului este British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta  regulamentul oficial complet.