Acest concurs a expirat în data de 2016-12-17. Vezi concursurile active aici.
Coriolan premiaza cele mai inspirate cereri in casatorie!

Competitia intitulata „Coriolan premiaza cele mai inspirate cereri in casatorie” se desfasoara in perioada 21 noiembrie – 16 decembrie 2016.

Pentru a putea participa la concurs, in perioada 21 noiembrie – 16 decembrie (ora 12:00 PM), ascultatorii Europa FM trebuie sa intre pe site-ul propriu europafm.ro, in pagina de concurs „Coriolan premiaza cele mai inspirate cereri in casatorie” pentru a se inscrie completand formularul tip, in cadrul caruia trebuie sa scrie cum s-au gandit ca isi vor cere in casatorie iubita, plus o fotografie cu ea (nume, prenume, numar de telefon, poza, ideea de cerere in casatorie etc). Ascultatorii se pot inscrie pe tot parcursul perioadei mentionate mai sus, dar nu mai tarziu de ora 12.00 PM din ziua de 16 decembrie 2016.

In perioada 28 noiembrie – 16 decembrie 2016, Ciprian Dinu, realizatorul emisiunii Europa Express, va selecta prin tragere la sorti cate un participant, inscris in prealabil pe site-ul europafm.ro, il va suna in direct sa povesteasca ideea lui de a-si cere in casatorie iubita, ulterior fiind declarat castigator.

In perioada 28 noiembrie – 16 decembrie 2016 se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand intr-un inel de logodna /concurs.

Se acorda 15 premii care constau intr-un inel de logodna /concurs. Valoarea unui premiu este de aproximativ 2.510 lei cu tva inclus

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.