Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Zambeste! Totul este in ordine!

Campania va începe în data de 01 noiembrie 2015, de la ora 12:00, ora României, și se va derula zilnic până pe data de 31 martie 2016, ora 23:59, ora României. 

Mecanismul campaniei promoționale implică colectarea unor puncte de fidelitate și revendicarea premiilor puse la dispoziție de către organizator.

Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie să cumpere produsele Leitz marcate cu un autocolant promoțional. În funcție de valoarea produsului achiziționat, fiecare abțibild va avea înscris pe el un cod ce însumează 5, 10, 25 sau 50 de puncte de fidelitate. Participanții vor colecta abțibildurile respective și se vor înregistra on-line pentru a transforma codurile în puncte și cu aceste puncte vor avea posibilitatea să revendice premii.

Pentru a se înregistra, participanții vor accesa pagina de campanie, vor completa formularul de participare și vor introduce în sistemul on-line codurile colectate pentru a le transforma în puncte.

Fiecare participant are posibilitatea de a-și gestiona contul personal on-line, precum și punctele colectate după cum dorește, pe toată durata campaniei, acestea putând fi folosite pentru revendicarea unor premii.

Produsele Leitz incluse în campania promoțională fac parte din gamele Leitz WOW, Leitz Style, Leitz Complete, Leitz Icon și Leitz EasyFlip.

In cadrul acestei campanii, organizatorul oferă trei categorii de premii, pentru fiecare categorie câștigătorul având la dispoziție câte două variante din care poate alege, în limita punctelor de fidelitate acumulate.

Cele trei categorii de premii sunt următoarele:

  • Categoria 1 - 150 puncte:
    • Incarcator USB Leitz Complete Traveller pentru masina, negru
    • Capsator electric Leitz Wow cu baterii, 10 coli, diverse culori
  • Categoria 2 - 300 puncte:
    • Husa Leitz Smart Traveller Organizer pentru Tableta 10", negru
    • Baterie externa Leitz Complete cu USB, 12.000 mAh, alb
  • Categoria 3 - 1.000 puncte:
    • Casti audio cu banda On-Ear Sennheiser Momentum, diverse culori
    • Geanta Leitz Smart Traveller cu 4 rotile, negru

Data limită pentru revendicarea premiilor este 31 martie 2016, ora 23:59, ora României.  Un participant poate revendica maxim 10 premii pe toată durata campaniei.