77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPod Shuffle!

 admin  2015.03.26  Electronice,Trageri la sorti  984

concurs Kubeti

Campania promotionala se desfasoara sub forma unui concurs numit “Kubeti iPod – saptamana 1” si se deruleaza in perioada 25.03 - 30.03 2015, pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un contin reteaua de socializare Facebook in perioada desfasurarii concursului;
  • Sa raspunda la cerinta continuta in postarea de concurs „Concurs - Tu ne dailink cu melodia care iti da energie in fiecare zi iar Kubeti te premiaza cu un iPod Shuffle la care sa o asculti tot timpul! Ai timp sa dai share pieselortale preferate pana pe 30 martie inclusiv. Iti tinem pumnii!“ printr-un singur comentariu la postarea cu poza a concursului. 

In cazul in care vom avea mai multe raspunsuri provenite de la acelasi participant va fi luat inconsiderare doar primul raspuns la concurs sub forma de comentariu.

La finalul fiecarui concurs saptamanal va fi ales 1 castigator si 1 rezerva prin tragere la sorti realizata prin intermediul site-ului woobox.com. In maxim 3 zile de la finalul concursului castigatorul va fi anuntat printr-un comentariu oficial la postarea cu poza a concursului.

Premiul acordat fiecarui castigator consta in:

  • 1 x iPod Shuffle

PARTICIPA LA CONCURS

Kubeti iPod concurs Kubeti castiga un iPod Shuffle concursuri online