108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 6S!

 admin  2015.12.22  Telefoane,Trageri la sorti  5480

concurs Fashion Up

Concursul se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 21 decembrie 2015 – până în momentul în care pagina de Facebook face 100.000 likes!

Pentru a participa la concurs, participanții trebuie să lase un comentariu cu textul “Particip”, să dea like și share fotografiei de concurs și like paginii de Facebook FashionUP.

Castigatorul concursului va fi anunțat printr-un articol pe blogul FashionUP și printr-o postare pe Facebook, la o zi de la încheierea concursului. Castigatorul va fi decis cu random.org.

Castigatorul va avea posibilitatea să aleagă culoarea telefonului dintre cele două nuanțe disponibile. Dacă este o câștigătoare, va primi un iPhone 6S roz, iar dacă este un câștigător, va primi un iPhone 6S gri

Castigatorul va intra in posesia premiului in termen de 10 zile lucratoare de la anuntarea numelui sau.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs FashionUP castiga premii castiga iPhone 6S concurs iPhone 6S iPhone 6S roz iPhone 6S griNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.