77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 6, un iPhone 5S si un iPad Mini!

 admin  2015.02.24  Diverse,Tablete,Telefoane,Trageri la sorti  1648

concurs Atlassib

Campania promoţională “Calatoresti si castigi cu Atlassib!” se desfăşoară în perioada 20 februarie – 31 martie 2015, inclusiv in mediul on-line.

Produsele participante la campanie sunt biletele valide, pe orice destinatie deservita de compania Atlassib, cumparate din agentiile Atlassib, de la parteneri proprii sau on-line, de pe atlassib.ro, in perioada 20 februarie – 31 martie 2015. Nu sunt incluse in campanie biletele cumparate de la agentiile Eurolines, de la revanzatorii sau francizatii acestora, ce au serie si numar caracteristic Eurolines.

Campania se va desfasura inclusiv pe pagina web atlassib.ro si pe pagina Facebook Atlassib si este destinata exclusiv clientului final - calatorul.

Se considera inscrisa in concurs orice persoana cu cetatenie romana, care in perioada 20 februarie – 31 martie 2015 a cumparat un bilet dus sau dus/intors pe oricare din relatiile operate de Atlassib, fie din agentiile Atlassib, fie de la partenerii proprii Atlassib, fie on-line, de pe pag web atlassib.ro. 

Inscrierea se considera valida numai in cazul in care, in procesul de cumparare a biletului, cumparatorul isi va mentiona adresa de mail sau numarul de telefon la care poate fi contactat.

Saptamanal, in ziua de sambata, din numarul persoanelor inscrise in respectiva saptamana, va fi desemnat, prin tragere la sorti, castigatorul unui bilet gratuit dus.

Suplimentar, in data de 01.04.2015, dintre toate persoanele inscrise in perioada 20 februarie – 31 martie 2015 in concurs, vor fi alesi castigatorii celor trei mari premii.

Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul unui soft extern, aflat la dispozitia organizatorului.

Obiectul campaniei îl reprezintă acordarea de premii astfel:

  • saptamanal, in aceasta perioada, prin tragere la sorti, va fi acordat un bilet dus gratuit pe oricare din rutele deservite de Atlassib.
  • suplimentar, in cadrul tragerii la sorti, care va avea loc in data de 01 aprilie 2015, din numarul tuturor celor inscrisi in concurs vor fi desemnati castigatorii marilor premii, astfel:
    • Premiul 1: iPhone 6
    • Premiul 2: iPhone 5S
    • Premiul 3: iPad Mini

Premiile pot fi revendicate in 30 zile de la data afisarii castigatorilor pe atlassib.ro si pe pagina de Facebook.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs iPhone 6 castiga iPhone 6 concursuri online concurs Atlassib castiga premii