Acest concurs a expirat în data de 2015-11-20. Vezi concursurile active aici.
Premii fara pauza.

Concursul "Premii fara pauza" se desfasoara zilnic, pe postul de televiziune Antena 1, in perioada 19.10.2015  - 19.11.2015, intre orele 19:00 - 23:00.

Telespectatorii care doresc sa participe la proiect pot trimite SMS la numarul 1738 (tarif normal), valabil pentru abonatii Vodafone, Orange si Telekom. SMS-ul trebuie sa contina un singur indiciu, corect, difuzat pe voce si/sau bumper in timpul fiecarei pauze de publicitate difuzata pe postul de televiziune Antena 1, in intervalul orar 19:00 - 23:00.

La finalul fiecarui calup de emisiune din intervalul mentionat, telespectatorii vor fi anuntati ca pe durata pauzei publicitare editiei exista o runda de concurs, pentru care se anunta un indiciu. Indiciul trebuie trimis prin SMS la nr. 1738 (tarif normal) intr-un interval de maxim 5 minute de la afisarea lui pe ecran.

Trimiterea unui singur indiciu corect pe zi, din toate cele 7 difuzate in intervalul 19:00 - 23:00, este luata in considerare pentru extragrea castigarilor.

Mesajul corect va contine doar indiciul, adica unul sau mai multe cuvinte. Mesajele care nu contin raspunsul corect, scris asa cum este el afisat pe ecran, sau contin alte variante de raspuns vor fi considerate invalide si nu vor fi luate in considerare la stabilirea castigatorului.

Zilnic, pe toata perioada concursului, se va acorda cate 1  telefon mobil iPhone 6, in total 30 de premii pe toata durata campaniei.

Desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti, folosind un software specializat, din toti cei care au trimis indicii valide in ziua pentru care se face extragerea si vor fi afisati pe premiifarapauza.a1.ro si anuntati zilnic in cadrul emisiunii Neatza cu razvan si Dani de la Antena 1. In fiecare zi se vor efectua 3 extrageri in scopul stabilirii, in ordinea extragerii, a castigatorului si a rezervelor, pentru situatia in care premiul nu poate fi acordat, din orice motive, castigatorului.

Fiecare pauza de publicitate din intervalul 19:00 - 23:00 de la Antena 1, din perioada de concurs va contine cate un indiciu nou, diferit fara de cel anterior. Indiciile nu se vor repeta. Castigarea premiilor nu tine de colectarea indiciilor.