98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 6 Plus!

 admin  2014.09.28  Telefoane,Trageri la sorti  2614

concurs Playtech

Concursul ”Playtech.ro sărbătorește: Concurs iPhone 6 Plus” se derulează în intervalul 28 septembrie – 7 octombrie 2014. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Concursul se desfăşoară exclusiv pe Internet. Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

  • este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România
  • accesează în intervalul 28 septembrie – 7 octombrie 2014 site-ul playtech.ro şi participă la Concurs
  • îşi completează corect toate datele cerute în formularul pus la dispoziţie şi răspunde corect cerințelor din Concurs
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată Concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al Concursului
  • confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Premiul Concursului este iPhone 6 Plus, în valoare totală de aproximativ 4,999 lei.

Concursul de desfăşoară în perioada 28 septembrie – 7 octombrie 2014 şi va avea 1 câştigător desemnat prin tragere la sorți. Se vor califica pentru câștig utilizatorii care:

  • au completat formularul cu datele solicitate şi au trimis raspunsul corect la intrebarile de Concurs pâna la data de 7 octombrie 2014.
  • respectă toate prevederile prezentului Regulament de concurs

Anunțarea câștigătorului va fi realizată la data de 9 octombrie 2014 de către Playtech.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs iPhone 6 Plus concurs Playtech castiga iPhone 6Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.