Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Share The Fun

Actiunea se deruleaza in intervalul 13 septembrie – 31 octombrie 2014, in scopul fidelizarii utilizatorilor aplicatiei Shoppy.

In intervalul 13 septembrie – 31 octombrie 2014, utilizatorii aplicatiei au sansa sa castige un iPhone 5S pe saptamana, un voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei pe saptamana si un voucher de cumparaturi de 200 lei pe saptamana. 

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care folosesc aplicatia SHOPPY la unul dintre partenerii nostrii. Un user se poate inscrie in concurs de cate ori doreste, capatand tot atatea sanse de a fi desemnat castigator. 

In cadrul acestui concurs, Partenerul va pune la dispozitie premiile concursului astfel: 

  • pentru primul loc un iPhone 5S
  • pentru locul 2 un voucher la cumparaturi in valoare de 500 lei
  • pentru locul 3 un voucher de cumparaturi in valoare de 250 lei

Desemnarea castigatorilor se va face dupa urmatoarea formula:

  • Primul loc: Cea mai apreciata postare efectuata in aplicatia SHOPPY pe perioada unei saptamanii din intervalul de derulare a concursului, adica cu cele mai multe “love-uri”
  • Locul 2: Cele mai multe postari efectuate in aplicatia SHOPPY pe perioada unei saptamanii din intervalul de derulare a concursului in locatiile partenerilor Shoppy
  • Locul 3: Cea mai apreciata postare de catre Shoppy efectuata in aplicatia SHOPPY pe perioada unei saptamanii din intervalul de derulare a concursului in locatiile partenerilor Shoppy