Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Arata-ti talentul cu Astra si ai sansa sa castigi super premii!

Poți primi semnal TV de la sateliții Astra timp de 30 de ani. Ce se va întâmpla în următorii 30 de ani?

Arată-ți talentul, trimite-ne urări de ziua noastră! / urează-ne „La mulți ani!” în stilul tău!

Dă tot ce ai mai bun din tine, câștigă super premii și poți deveni noua stea a artelor frumoase! Concursul durează de la 1 octombrie 2015 până pe 30 noiembrie 2015. Deci grăbește-te, ia-ți creionul sau pensula și dă drumul imaginației: arată-ne cum îți imaginezi viitorul comunicării prin sateliți.

Gata? Atunci arată lucrarea ta şi celorlalţi!

Completează formularul de concurs şi încarcă-ţi imaginea în galeria web a concursului. Şi cel mai important lucru – nu uita să-ţi inviţi prietenii să îţi voteze lucrarea şi să o prezinţi celorlalţi!

Cu cât obţii mai multe voturi de la prieteni, familie şi alte persoane, cu atât îţi cresc şansele de a câştiga un gadget minunat Apple. Nu uita că imaginea ta nu va apărea imediat în galerie, ci după ce va fi aprobată, proces care va dura aproximativ două zile lucrătoare. Votul se deschide la data de 16 noiembrie 2015.

Imaginile transmise trebuie să respecte următorii parametri: formatul fişierului .JPG, paletă cromatică RGB, dimensiunea fişierului de până la 2MB.

Ești curios și vrei să afli ce poți câștiga? Ei bine, cele mai cool gadgeturi de la Apple!

Câștigătorii desemnați de juriu:

Câștigătorii desemnați de votul publicului:

  • Locurile de la 1 la 4: telescop Sky Watcher BK707AZ2

Participanții la acest concurs trebuie să aibă permisiunea părintelui sau a tutorelui legal de a participa. Consimțământul în scris al părintelui sau tutorelui legal va fi solicitat tuturor câștigătorilor pentru a-și primi premiul.

Iată cine te va evalua!

  • Milena Klasová - Pe lângă sculptura în diferite materiale, inclusiv sticlă şi ceramică, scrie ficţiune şi ilustrează cărţi. A scris despre literatura pentru copii şi despre ilustratorii de manuale şcolare şi activitatea lor în revista Zlatý Máj. A lucrat la Colegiul de Arte Aplicate din Praga şi la Institutul de Istorie a Artei din cadrul Academiei Cehe de Ştiinţe. Organizează expoziţii şi compilează monografii de istoria artei.
  • Jan Kavan este pictor academic şi artist grafician. Se concentrează pe lucrări grafice libere, desen, ilustrare de cărţi şi design de timbre poştale. A primit o serie de premii în aceste discipline. Este membru al prestigiosului cerc de artişti graficieni Hollar. Între 1997 şi 2010 a predat la Colegiul Václav Hollar şi la Şcoala Gimnazială de Arte, unde a consacrat ilustrarea cărţilor drept disciplină de studiu specifică acestei instituţii. De asemenea, este de mult timp curator al galeriei necomerciale Galerie u lávky din Praga.
  • Vladislav Malast organizează vizite cu ghid la expoziţiile din Galeria Naţională Slovacă şi programe educaţionale pentru şcoli, precum şi pentru publicul larg. Elaborează instrumente educaţionale pentru expoziţiile galeriei şi diverse materiale de metodică. A lucrat şi ca lector în cadrul Catedrei de Teorie şi Istorie a Artelor de la Colegiul de Artă Grafică din Bratislava.

După anunţarea rezultatelor, câştigătorii vor fi contactaţi prin poşta electronică la adresa de e-mail menţionată în formularul de înscriere la Concurs.