Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un hoverboard pe saptamana in farmaciile Catena! Participa la aceasta campanie! Te asteptam in farmaciile Catena!

In perioada 1 iunie – 31 august 2017 poti castiga cate un hoverboard pe saptamana, prin tragere la sorti, in urma inscrierii prin SMS la numarul 1777.

Vino in farmaciile Catena, cumpara cel putin un produs din portofoliul Fiterman Pharma si inscrie-te prin SMS la numarul 1777 cu datele personale (nume+prenume), numarul bonului fiscal si data eliberarii acestuia . Vei primi un SMS de confirmare inscriere la tombola!

Saptamanal, echipa Fiterman Pharma va extrage un castigator care va fi validat in momentul in care va arata bonul fiscal aferent sms-ului de inscriere!

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera premii constand in 12 hoverborduri (Scutere Electrice FreeWheel F1, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, Negru), in valoare de 1.099,99 lei/inclusiv TVA/hoverboard.

Te asteptam in farmaciile Catena, participa la concurs, poti fi chiar tu castigatorul! Iata mai jos produsele participante, rezerva online produsul pe care il doresti si apoi mergi in farmacie pentru a il achizitiona.