Acest concurs a expirat în data de 2017-06-10. Vezi concursurile active aici.
Oxboard este primul hoverboard proiectat de la A la Z de o companie din Europa respectand toate standardele de siguranta si calitate impuse de legislatia UE.

OXBOARD este primul hoverboard proiectat de la A la Z de o companie din Europa respectand toate standardele de siguranta si calitate impuse de legislatia UE.

Design-ul produsului este tipic nordic: solid, robust, simplu si rezistent.Culorile de tip mat alese si materialul colorat in profunzime si nu doar la suprafata lui fac invizibile zgarieturile pe care le poate capata hoverboard-ul in urma folosirii.

OXBOARD vine echipat cu 4 faruri cu XENON in partea din fata care nu au doar rol decorativ. Ele chiar te vor ajuta sa vezi pe timp de noapte traseul si in acelasi timp sa fii vizibil pentru cei din jur. Vine echipat cu doua moduri diferite de operare : Incepator si Avansat. Simplu de ales intre ele la pornirea produsului prin apasarea butonului ON/OFF Modulul incepator iti ofera mai multa stabilitate pentru a te ajuta sa te deprinzi cu mersul pe vehicul. In modulul avansat vei avea parte de mai multa adrenalina si senzatii mai placute in miscare. Partile expuse la lovituri sunt realizate din cauciuc moale care preiau foarte bine socurile. Zonele sensibile sunt prevazute suplimentar cu bump-ere de cauciuc rezistent la socuri.

Placa de baza cu circuite este de o calitate desavarsita. Software performant - senzatie de miscare lina incredibila. Fara opriri bruste. Zero erori. Software-ul este materia cenusie a Oxboard-ului. Mii de linii de cod informatic preiau informatiile de la senzorii de inalta viteza si performanta ai produsului. Oxboard Soft HoverboardAcuratetea si inteligenta softului impreuna cu viteza si calitatea senzorilor si a partilor hardware contribuie la acea miscare lina unica. Calitatea placii de baza si a softului incorporat fac diferenta intre un produs de slaba calitate si unul performant. Experimenteaza placerea de a te plimba cu un hoverboard original: OXBOARD. In deplina siguranta !

Conditii de participare: Vor fi inscrise automat in concurs toate comenzile de minimum 75 de lei plasate pe Libris.ro in intervalul 7 - 9 iunie 2017 si livrate cu succes. Extragerea castigatorului se va face cu serviciul random.org in 16 iunie 2017. Premiul este in valoare de 4046 lei.