Acest concurs a expirat în data de 2014-09-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga un gratar Berghoff Brevio pentru gatit in aer liber, seturi de vase pentru gatit sau alte premii Berghoff!

Campania “Alimenteaza pentru produse BergHOFF cu pana la 70% reducere!" este organizată și se desfăşoară în benzinăriile MOL din România, în perioada 16 iunie – 14 septembrie 2014.

La campania promoţională participă toate tipurile de carburanţi (EVO Diesel, EVO Benzina, Tempo Diesel, Tempo Plus 95, Tempo Plus 98, GPL), produsele din magazinele benzinăriilor precum și serviciile comercializate în reţelele de benzinării. Modalitatea de plata acceptată este numerar, card bancar, card de carburant MOL Gold, MOL Silver, MOL Green, MOL Blue card UTA, card DKV, euroShell Card. 

Pentru a participa la această campanie promoţională, participanţii trebuie să alimenteze cu carburant, şi/sau să achiziţioneze produse şi/sau servicii din benzinăriile MOL din România. Pentru fiecare achiziție de produse participante la campanie, în valoare de 25 lei la o singură tranzacţie (un singur bon fiscal cu TVA inclus), participantul va primi câte o etichetă promoţională sub forma de autocolant. Numărul maxim de etichete care poate fi obținut pe un singur bon fiscal este de 30. Colectând 5, 10, sau 15 etichete, în funcţie de numărul de etichete necesare pentru produsul ales de client, pot fi achiziționate produse BergHOFF la un preţ cu până la 70% mai mic decât preţurile recomandate de MOL Romania și aflate la vânzare în rețeaua sa de benzinarii. Etichetele promoţionale se pot colecta pe „Cuponul promoţional” disponibil la casa de marcat.

Pe fiecare bon fiscal pentru o achiziție de minimum 25 Lei (carburanți, produse shop sau servicii) se va tipări un cod promoţional, format din 8 caractere alfanumerice (ex: QHM5 H6NG). Pentru a se înscrie în concurs, clientul trebuie să se înregistreze pe molromania.ro/berghoff introducând codul promoţional, inscripţionat pe bonul fiscal, numele, numărul de telefon si adresa de email.

Premiile concursului sunt urmatoarele: 

  • 1 x Grătar BergHOFF Brevio pentru gătit în aer liber, alimentare cu gaz 
  • 2 x Set vase pentru gătit BergHOFF Virgo: 3 oale cu capac (16, 20, 24 cm), şi 2 tigăi (20, 26 cm) 
  • 3 x Set vase pentru gătit BergHOFF Kasta: 1 tigaie cu capac, 1 caserolă cu capac, 1 steamer, 1 oală cu capac, 
  • 1 bol cu capac 
  • 4 x Vas “Tajine” BergHOFF Neo 
  • 5 x Tigaie wok BergHOFF Scala Chinese” 

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor de către Tact prin intermediul Mediapost Hit Mail S.A., partener al Organizatorului la sediul acestuia data de 18 septembrie 2014, în prezenta unei comisii formate din reprezentanți ai companiilor implicate în organizarea Campaniei și va fi asistată de un Notar Public.