Castiga un ghid turistic oferit de Ghiduri Turistice si Linghea
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ghid turistic oferit de Ghiduri Turistice si Linghea!

 admin  2018.02.13  Carti, Reviste,Trageri la sorti  788

concurs Ghiduri Turistice

Deși tehnologia modernă ne permite să călătorim cu harta lumii, busolă și orice informație despre destinația noastră înghesuite într-un mic gadget de buzunar, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la "uneltele old school" de călătorie. Într-adevăr internetul ne oferă orice informație de care am avea nevoie pentru vacanța noastră, dar ce se întâmplă atunci când tehnologia... eșuează, nu are semnal sau hotspot? Apelăm la vechii noștri prieteni: ghidurile turistice.

Întreaga echipa Ghiduri Turistice este pasionată de tehnologie și suntem mereu în căutarea celor mai noi aplicații de travel. Dar asta nu înseamnă că plecăm în vacanță fără un mic ghid de călătorie, care să ne ajute în momentele în care telefonul rămâne fără baterie sau nu avem semnal de internet. În plus, nimic nu se compară cu plăcerea de a citi o carte adevărată și nu doar texte pe un ecran.

Astfel, am descoperit ghidurile turistice de la editura Linghea. Fie că ne interesează ghiduri generale despre o țară sau informații despre un oraș anume, ghidurile turistice Linghea s-au dovedit de mare ajutor.

Există două serii de cărți de călătorie: seria Descoperă, ce oferă trasee pe la principalele obiective turistice, povestea celor mai importante atracții din oraș, sfaturi despre cum să-ți planifici vacanța până la cele mai mici detalii, precum și o hartă detaliată a destinației.

Câștigă și tu un ghid turistic pentru următoarea ta vacanță!

Deoarece suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea, am decis să punem la bătaie 5 ghiduri turistice de la Linghea!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în campania noastră este să ne scrii în comentarii ce destinație ți-ai dori să se regăsească în noile apariții Linghea, în afară de cele deja publicate. Aici poți vedea toate ghidurile turistice publicate de Linghea.

Campania se desfășoară în perioada 7 februarie - 14 martie, iar în fiecare săptămână vom desemna câte un câștigător care va primi un ghid turistic, la alegere, din colecția Linghea.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ghiduri Turistice castiga premii