101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un frigider Gorenje Retro plin cu surprize!

 admin  2014.08.22  Trageri la sorti,Electrocasnice  1549

concurs Metro

Campania "Castiga un Frigider Cool" va incepe la data de 5 august 2014 si se va incheia la data de 31 august 2014. La campanie vor participa toate produsele oferite spre vanzare pe durata campaniei in Metro magazin online.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa se inregistreze pe portalul MyMetro in intervalul 05 - 31 august 2014.

Castigatorii sunt desemnati in termen de 15 zile calendaristice de la expirarea duratei campaniei, in baza de date a organizatorului, prin tragere la sorti, folosind sistemul random.org. 

In cadrul campaniei se ofera 1 premiu constand in 1 frigider Gorenje Retro.

Fiecare participant care va plasa o comanda online pe durata campaniei, indiferent de valoare, va primi o cana, care va fi livrata odata cu comanda.


PARTICIPA LA CONCURS

frigider Gorenje Retro concurs Metro frigider cool concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.