98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un frigider Arctic, o masina de spalat automata Indesit si un televizor LED 32 Toshiba!

 admin  2015.08.28  Electronice,Trageri la sorti,Electrocasnice  2390

concurs Ferratum

Concursul incepe la data de 22.08.2015 si se deruleaza pana la 15.09.2015

Toti cei ce vor aplica si vor lua un credit Ferratum in perioada de concurs, se califica automat pentru tragerea la sorti care va avea loc la finalul duratei de desfasurare a campaniei. O persoana poate castiga doar o singura data, indiferent de durata concursului.

Cele 3 premiile oferite prin tragere la sorti sunt dupa cum urmeaza:

Premiul se acorda in urma tragerii la sorti, automata. Procedura consta in selectarea aleatorie, de catre un sistem informatic hardware si software, a unui nume dintre toti cei care au participat la concurs. Tragerea la sorti, publicarea si anuntarea castigatorului vor avea loc in termen de 72 ore de la incheierea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ferratum frigider Arctic masina de spalat automata Indesit Televizor LED 32 Toshiba credit Ferratum credit rapidNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.