108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un fotoliu auto Trianos Bebe Confort pentru bebelusul tau!

 admin  2014.07.13  Diverse,Trageri la sorti  2127

concurs Bebe Concept

Qbebe si Bebe Concept te invita la concurs!

Poti castiga un fotoliu auto Trianos Bebe Confort pentru bebelusul tau oferit de catre specialistii in Siguranta Auto Bebe Concept&More SRL! Urmeaza cativa pasi simpli si bebelusul tau se va bucura de confort si siguranta!

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs:

  1. Intra pe fotografia de concurs si raspunde corect, printr-un comentariu, la intrebarea: "Pentru ce categorii de varsta este recomandat Fotoliul Auto Trianos Bebe Confort?"
  2. Da Like public paginilor de Facebook Qbebe si Bebe Concept
  3. Felicitari! Esti inscris/a in concurs!

Premiu:

  •  un Fotoliu Auto Trianos Bebe Confort

Concursul se desfasoara in perioada 7 iulie - 16 iulie 2014. Extragerea castigatorului se va face pe 17 iulie cu random.org, iar numele acestuia se va publica in aceeasi zi, atat in articol cat si pe pagina de Facebook Qbebe.


PARTICIPA LA CONCURS

Trianos Bebe Confort fotoliu auto pentru bebelusul tau concurs Bebe Concept concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.