98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un espressor, 2 tablete Samsung Galaxy Tab3 Lite si 300 cani de cafea termo rezistente!

 admin  2015.05.28  Diverse,Tablete,Trageri la sorti,Electrocasnice  2341

concurs UPC

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 25 mai 2015, ora 12:00:00 – 15 iunie 2015, ora 23:59:59, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la Campanie, un participant trebuie sa se inscrie la Campanie si sa raspunda corect la cel putin o intrebare din cele 21 intrebari ce vor fi afisate in perioada de desfasurare a Campaniei in aplicatia „Priveste-l cu alti ochi” dezvoltata de Organizator pe pagina de Facebook UPC.

Un participant trebuie sa raspunda corect la cel putin o intrebare din cele 21 intrebari afisate in Aplicatie pe parcursul Campaniei. Un participant se poate inscrie o singura data in Campanie.

Premiile ce vor fi acordate de catre Organizator participantilor desemnati castigatori in cadrul Campaniei, in urma tragerilor la sorti, sunt urmatoarele:

  • 300 premii constand fiecare intr-o cana de cafea termo rezistente;
  • 2 premii constand fiecare intr-o Tableta Samsung Galaxy tab3 Lite;
  • 1 espressor;

La tragerea la sorti vor fi desemnati 303 participanti castigatori si 50 participanti - rezerva. Desemnarea castigatorilor se va face prin intermediul platformei specializate random.org si va fi efectuata pe 16 iunie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs UPC castiga premii Calaretul fara cap serial de exceptie concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.