76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un e-reader Evobook 3!

 admin  2014.10.01  Tablete,Trageri la sorti  957

concurs Evolio

E timpul să-ți muți biblioteca pe stick și să o iei cu tine pretutindeni, folosind unul dintre cele mai performante e-readere de pe piața: Evobook 3, oferit de Evolio.

Mai mult: primești e-readerul cu 100 de cărți preinstalate, în valoare de peste 200 de lei, și un Gift Card de 20 de lei cu care îți poți achiziționa orice carte dorești de aici.

Ce trebuie să faci

Tot ce ai de făcut este să te abonezi la Newsletter-ul nostru pe mail și vei primi zilnic ultimele noutăți de pe Hyperliteratura, informații proaspete despre ultimele apariții editoriale, recenzii, interviuri, articole și editoriale.

Înscrie adresa ta de e-mail, completează codul anti-spam ce se va genera și (!) nu uita să confirmi abonarea ta, accesând link-ul ce îl vei primi pe mail. Și ești automat înscris în concurs.

Abonându-te la Hyperliteratura în perioada 20 septembrie – 1 noiembrie, vei fi automat abonat și la Newsletter-ul Evobook.ro

Cei care s-au abonat deja la Hyperliteratura participă automat la concurs. Câștigătorul va fi ales aleatoriu din lista de abonați pe 1 noiembrie.


PARTICIPA LA CONCURS

Evobook 3 e-reader Evobook 3 Hyperliteratura