Acest concurs a expirat în data de 2014-07-19. Vezi concursurile active aici.
Castiga un epilator sau un uscator de par de la Rowenta!

Ambasador al frumusetii, Rowenta impartaseste preocuparea femeilor pentru aspectul fizic si totodata nevoia pentru produse de ingrijire personala care sa le ofere posibilitatea sa economiseasca timp si efort.

Cu scopul de a sustine femeia moderna, Rowenta se alatura Elite Model Look cel mai mare concurs de modeling din lume, pentru a cincea oara. In acest an in calitate de Sponsor Principal, Rowenta va fi prezenta cu o gama larga de produse nelipsite din ritualul beauty al oricarei femei, de la placi de indreptat parul, uscatoare si perii rotative, pana la ondulatoare si epilatoare.

Rowenta for Elite Model Look combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent. Rowenta a incheiat pe plan international un parteneriat cu agentia Elite si a dezvoltat produse de ingrijire personala dedicate si co-branduite Rowenta for Elite Model Look. Precum modelele de top Elite care imping limitele de excelenta pe scenele internationale, produsele Rowenta creeaza un stil si design atemporale. Produsele Rowenta dispun de atuurile esentiale ce le fac de nelipsit din arsenalul de infrumusetare al oricarei femei imbinand designul si usurinta in utilizare cu tehnologia inovatoare pentru efecte benefice asupra firelor de par. Astfel sunt satisfacute pana si cele mai exigente asteptari, riscul deteriorarii firului de par este dat uitarii si coafatul devine mai usor ca oricand permitand realizarea celor mai indraznete coafuri.
Coafuri delicate, desprinse parca din romanele romantice ale anilor 20, bucle diafane,  rasucirile glam sau impletiturile in stil frantuzesc, suvite rasucite, cocuri messy, texturi combinate sau antiteze perfecte, coafuri grunge - toate sunt posibile cu gama Rowenta Elite Model Look!

In fiecare an, echipele Elite Model Look din intreaga lume cauta viitoare top modele. De 31 de ani consecutiv, Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de participanti oportunitatea de a pasi pe urmele unor top modele precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen si Sigrid Agren. In fiecare an, in peste 60 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World, organizeaza selectii nationale la care iau parte peste 650.000 de participante.

Participa la concurs in perioada 19 iunie – 18 iulie 2014, raspunde corect la intrebarea:

Cum se numeste cel mai mare concurs de modeling din lume?

  •  Elite Look
  •  Elite Model Look
  •  Elite Model

si poti castiga unul dintre cele doua premii oferite de Rowenta.

Premiile oferite in cadrul concursului sunt:

  • Epilator Rowenta Elite Lovely EP3132
  • Uscator de par Rowenta Elite Powerline CV5062