Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga un epilator Philips, un aparat de ras Philips si un nespresso DeLonghi!

Adăugat de concursoman în data de 2016.04.04 • 1411 vizualizări

concurs ClickShop

Prietenii te ajuta sa castigi.

Perioada de desfasurare a campaniei este 4 aprilie 2016, ora 12:00 – 10 aprilie 2016, ora 23:59:59. 

Pentru a intra in concurs, un participant trebuie:

  • sa se aboneze la newsletterul ClickShop (daca nu s-a abonat la newsletterul Clickshop pana la data inceperii campaniei) prin completarea formularului de inregistrare;
  • sa trimita cel putin o invitatie catre o adresa de email a unui prieten care nu este abonat la newsletterul ClickShop. Acesta din urma trebuie sa se aboneze la newsletterul ClickShop urmand instructiunile din emailul de invitatie primit de la participant. Prietenul invitat trebuie sa dea click pe link-ul de activare din mailul trimis de catre organizator pe adresa de email completata in formular. Este permisa o singura inscriere in baza de date pentru fiecare persoana.

Un participant primeste o sansa in tragerea la sorti pentru fiecare prieten care s-a abonat la newsletterul ClickShop din invitatia primita de la acel participant. Un prieten invitat poate sa primeasca mai multe invitatii dar poate sa onoreze o singura invitatie primita. Un participant nu poate invita o persoana care este deja abonata la newsletterul ClickShop.

In cadrul prezentei campanii organizatorul ofera urmatoarele premii:

Premiile promotiei vor fi atribuite in urma tragerii la sorti din data de 14 aprilie 2015 dintre toti participantii care s-au abonat la newsletterul ClickShop.


PARTICIPA LA CONCURS