98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un epilator Philips Lumea, o placa de indreptat parul Philips Moisture, o friteuza Philips Airfryer, o periuta de dinti electrica Philips Sonicare si un aparat de tuns barba Philips!

 admin  2018.01.03  Beauty,Diverse,Electronice,Health & Fitness,Trageri la sorti  908

concurs Philips

Campania “Inregistreaza-ti produsul Philips” este organizata si se desfasoara incepand cu data 01.07.2017, ora 00:00 si se incheie la data de 28.02.2018, ora 23:59.

Consumatorii care nu detin un cont MyPhilips, trebuie mai intai sa isi creeze unul. Pentru creearea unui cont MyPhilips, trebuie urmati urmatorii pasi:

 • accesarea site-ului de aici si completarea formularului de creare cont, integral, cu toate informatiile obligatorii marcate cu simbolul *;
 • apasarea butonului „Creeaza cont”;
 • validarea si activarea contului utilizand link-ul primit in mailul de “Confirmare inregistrare”;

Pentru inscrierea in concurs, atat consumatorii care detin deja un cont MyPhilips precum si cei care creeaza un nou cont conform instructiunilor anterioare, trebuie sa parcurga pasii de mai jos:

 • accesarea site-ului de aici;
 • autentificare in contul MyPhilips detinut si inregistrarea produsului/ produselor Philips detinute in sectiunea ”Inregistrare produs”;
 • introducerea informatiilor obligatorii solicitate: modelul produsului, data achizitie. Atasarea dovezii de achizitie (bonul fiscal) este obligatorie pentru participarea si validarea inscrierii la concurs
 • apasarea butonului “Inregistrare”;

In urma apasarii butonului “Inregistrare” consumatorii vor primi confirmarea atat pe pagina, cat si printr-un e-mail de confirmare a inregistrarii produsului. Acesta din urma contine sumarul datelor furnizate. In perioada desfasurarii campaniei, acest mesaj/email reprezinta confirmarea inscrierii la concurs.

Un participant poate inregistra oricate produse doreste in perioada de desfasurare a campaniei, insa nu poate inregistra acelasi produs de mai multe ori (ex: acelasi model si aceeasi data de achizitie).

Premiile oferite in cadrul acestei campanii, sunt dupa cum urmeaza: 

Premii pentru perioada 01 ianuarie 2018 - 31 ianuarie 2018:

 • Premiul 1 - Philips Lumea, model BRI953/00 in valoare de 2480 RON (TVA inclus)
 • Premiul 2 - Philips placa de par Moisture, model HP8372/00 in valoare de 403 RON (TVA inclus)
 • Premiul 3 - Philips Airfryer, model HD9240/90 in valoare de 1356 RON (TVA inclus)
 • Premiul 4 - Philips Sonicare periuta de dinti electrica, model HX9352/04 in valoare de 1030 RON (TVA inclus)
 • Premiul 5 - Philips aparat de tuns barba, model BT7210/15 in valoare de 367 RON (TVA inclus)

La tragerea la sorti din data de 07.02.18 vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada 01.01.18 - 31.01.18 ora 23:59 inclusiv, exceptie facand castigatorii desemnati la extragerile anterioare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Philips castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.