Acest concurs a expirat în data de 2015-03-03. Vezi concursurile active aici.
Triunghiul dragostei si al mortii.

Thriller-ul cu accente romantice are la bază romanul omonim scris de Patricia Highsmith.

1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland şi atrăgătoarea lui soţie, Colette, se află în vacanţă în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal, un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care îşi petrece timpul lucrând ca ghid turistic şi îmbrobodind turistele încântătoare. Atras de frumuseţea lui Colette şi impresionat de bunăstarea şi rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitaţia acestora la cină.

Deşi în aparenţă relaxat şi sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconştienţă care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieşi basma curată din această încurcătură. 

Răspunde corect la întrebarea "Ce actori joaca rolul cuplului MacFarland?" şi poţi câştiga acest DVD oferit de Pro Video şi port.ro!