108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un dormitor de vis in valoare de 5.000 de euro!

 admin  2016.03.19  Diverse,Trageri la sorti  2753

concurs Dormeo

Concursul "Un vis de primavara" va fi lansat la data de 01 martie 2016 si va dura pana la data de 30 aprilie 2016.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Dormeo cu valoare de minim 39 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere (Carrefour, Selgros, Metro, Cora, Dedeman) sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta in 1 dormitor mobilat si utilat Dormeo. Valoarea produselor acordate ca si premiu este de 17.131 lei lei si include urmatoarele produse: un pat 160x200 cm, 2 somiere 80x200 cm, 2 noptiere, un dulap cu 4 usi si comoda incorporata, o lada de pat, o saltea Memory 2+12 Fresh 160x20 cm, 2 perne Siena Classic MF, o protectie de pat 160x200 cm, 1 cearceaf de pat 200x244 cm, un set Sweet Dreams 200x200 cm, un covor Asana din spuma cu memorie 130x170 cm si 2 lampi Silky. Culorile pot varia in functie de marfa disponibila la momentul extragerii.

In plus, premiul va include si un voucher in valoare de 5.119 lei, suma din care se pot achita urmatoarele servicii si nu numai: consiliere designer pentru amenajarea dormitorului, zugravit, draperii, perdele, corpuri de iluminat (lustra, aplice, etc), in functie de spatiul care va trebui amenajat.

Organizatorul va extrage premiul in data de 03 iunie 2016. Extragerea se va face electronic.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dormeo castiga premii dormitor de vis dormitor mobilatNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.