Acest concurs a expirat în data de 2015-09-16. Vezi concursurile active aici.
Cu lubrifiantii Mol conduci ca un pilot de curse.

Campania “Cu lubrifiantii Mol conduci ca un pilot de curse” va începe la data de 15 iunie 2015, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 15 septembrie 2015, ora 23:59:59.

Produsele participante la această campanie sunt lubrifiantii Mol Dynamic si Mol Essence comercializate în benzinăriile Mol.

Pentru a participa la campanie, participantul va achiziţiona produsele Mol din reţeaua benzinăriilor Mol participante la campanie, în perioada de desfăşurare a campaniei, achitând cu numerar, card bancar sau card de carburant, fie acesta card Mol (toate tipurile), DKV, UTA, E100 sau EuroShell.

Participanţii la această campanie au dreptul să participe cu un număr nelimitat de cumparaturi de produse aflate in campanie.

Premiile acordate:

  • Locul I: 1 curs de pilotaj pentru o persoana
  • Locul II: 1 curs de conducere defensivă pentru 2 persoane (cu însoțitor)
  • Locul III: 1 curs de conducere defensivă pentru o persoana

Toate cursurile se vor desfășura la școala Danny Ungur Racing.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului se va organiza de catre Hit Mail şi se va efectua electronic pe 16 septembrie 2015, în prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate în organizarea Campaniei şi va fi asistata de un Notar Public. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul molromania.ro in maxim 3 zile de la data extragerii.