Acest concurs a expirat în data de 2016-05-31. Vezi concursurile active aici.
Intra si tu in randul bucatarilor adevarati! Fii chiar tu un Chef!

"Chefi la cuțite" te premiază! Participă și tu laconcurs și poți avea șansa de a învăța să gătești chiar de la chef-ul tău preferat!

Concursul "Chef-ul Retetelor" se va desfasura in perioada 07.03.2016 – 30.05.2016, prin aplicatia de mobil Chefi la Cutite, disponibila in App Store si pe Google Play.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie sa isi descarce gratuit si sa isi instaleze aplicatia Chefi la Cutite pe telefon sau tableta si sa citeasca regulamentul de concurs.

In fiecare zi de luni pe parcursul perioadei de concurs, cand se difuzeaza Chefi la Cutite la Antena 1, participantii care decid sa se inscrie in concurs trebuie sa urmareasca emisiunea pe TV sau pe aplicatia Chefi la Cutite, sa intre in aplicatie in sectiunea “Chef-ul Retetelor”, sa urmareasca reteta saptamanii realizata de Chef Florin Dumitrescu si sa raspunda la intrebarile Quiz-ului saptamanal. Quiz-ul are 3 intrebari cu 3 raspunsuri predefinite, fiecare intrebare avand un singur raspuns corect. Quiz-ul din aplicatie este deschis publicului pentru a raspunde la intrebari timp de o saptamana, adica pana la o noua editie Chefi la Cutite care va avea o noua reteta si un nou Quiz. Reteta si Quiz-ul saptamanal vor fi activate in fiecare zi de luni, la ora 20:30 si vor fi resetate in fiecare zi de dDuminica, la ora 23:59.

Premiile acordate in acest concurs constau in:

  • 10 premii saptamanale - voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei oferite de Lidl (premiu in valoare unitara de 100 Lei)
  • premiu cel mare - 1 curs de gatit (in valoare neta de 13.500 lei)

Pentru premiul saptamanal, extragerea electronica aleatorie a castigatorilor se va face in ziua de luni a saptamanii urmatoare de concurs, din toti participantii inscrisi in saptamana anterioara. Se vor extrage in total 10 castigatori saptamanali. Cei 10 catigatori vor fi afisati in aplicatia de mobil Chefi la Cutite, pe siteul chefilacutite.a1.ro si pe pagina de Facebook Chefi la Cutite oficial si anuntati prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cutite oficial. Premiile constau in 10 vouchere a 100 RON puse la dispozitie de sponsorul emisunii.

Pentru marele premiu, extragerea electronica aleatorie a castigatorilor se va face in data de 1 iunie 2016, din toti participantii inscrisi in concurs. Catigatorul va fi afisat in aplicatia de mobil Chefi la Cutite, pe siteul chefilacutite.a1.ro si pe pagina de Facebook Chefi la Cutite oficial si anuntati prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cutite oficial. Marele premiu consta intr-un curs de gatit tinut de Chef Florin Dumitrescu.

Intră și tu în rândul bucătarilor adevărați! Fii chiar tu un Chef!