101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un curs de conducere defensiva la scoala lui Titi Aur!

 admin  2014.11.08  Trageri la sorti,Invitatii  1310

concurs Petrom

Campania se va desfasura in perioada: 05 noiembrie 2014, ora 12:00 – 19 noiembrie 2014, ora 23:59 inclusiv.

Premiile ce se acorda in cadrul Campaniei sunt:

 • 6 x Curs la Scoala de conducere defensiva si pilotaj Titi Aur

Pentru castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, orasul in care se sustine cursul, se vor deconta pe baza de bonuri doveditoare:

 • Cheltuieli transport castigator in cuantum de maxim 810,00 lei  (fara TVA);
 • Cheltuieli aferente cazare plus hrana ocazionate de participarea la cursul de conducere defensiva in cunatum de maxim 450,00 ron (fara TVA).

Pentru a participa la Campanie prin intermediul aplicatiei, consumatorii trebuie:

 • sa detina/creeze cont pe site-ul facebook.com;
 • sa acceseze aplicatia si sa permita aplicatiei sa acceseze profilul public al utilizatorului, lista de prieteni, adresa de e-mail si listele de prieteni personalizate, prin apasarea butonului “Okay”/“Ok”;
 • sa isi exprime optiunea privind permiterea aplicatiei sa publice in numele utilizatorului pe peretele sau (“Wall”), prin apasarea butonului “Okay”/“Ok” sau “Skip”/”Renunta”
 • ulterior accesarii aplicatiei utilizatorul trebuie sa urmeze fiecare pas pe care aplicatia il descrie:
  • sa raspunda corect la cele 10 intrebari afisate si sa primeasca mesajul de confirmare
  • sa completeze formularul de inscriere cu datele solicitate nume, telefon, email si sa bifeze casuta corespunzatoare acceptarii termenilor regulamentului Campaniei.

In cazul in care participantul nu raspunde corect de la prima incercare la toate intrebarile chestionarului, va primi un mesaj prin care este incurajat sa mai incerce. Dupa completarea informatiilor solicitate, in urma apasarii butonului “Trimite Formularul”, participantul va primi un mesaj ce va confirma inscrierea in campanie “Felicitari, te-ai inscris cu succes in tombola”.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 21 noiembrie 2014. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 6 castigatori si 12 rezerve. 


PARTICIPA LA CONCURS

Titi Aur curs de conducere defensiva scoala lui Titi Aur concurs Petrom bulevardul cu obstacole concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.