Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-11-22. Vezi concursurile active aici.
O prajitura decorata face cat o mie de cuvinte.

Campania promotionala online se va desfasura in perioada 21 septembrie – 21 noiembrie 2015.

La aceasta promotie participa oricare dintre produsele Dr. Oetker, indiferent daca au sau nu o eticheta promotionala autocolanta aplicata pe ambalaj.

Produsele Dr. Oetker participante sunt:

 1. Colorant alimentar rosu 10 g
 2. Colorant alimentar albastru 10g
 3. Colorant alimentar galben 10 g
 4. Colorant alimentar verde 10 g
 5. Creioane pentru decor 76g
 6. Décor margarete 8 g
 7. Décor Trandafiri 6 g
 8. Glazura ciocolata neagra 100g
 9. Glazura ciocolata neagra /alba 100g
 10. Martipan 150g
 11. Ornamente ciocolata 80g
 12. Ornamente colorate 80g
 13. Ornamente din zahar inimi 42g
 14. Ornamente delicii perlate 30g
 15. Ornamente bomboane de ciocolata 30g
 16. Ornamente dragoste in tonuri de roz 30g
 17. Ornamente fire colorate de zahar 30g
 18. Ornamente bobite dulci 30g
 19. Ornamente fire aromate de ciocolata 30g
 20. Ornamente flori de zahar 30g
 21. Ornamente confetii vesele 30g
 22. Ornamente fluturasi dulci 30g
 23. Ornamente fulgi indulciti 30g
 24. Glazura caramel 100g
 25. Glazura ciocolata 100g
 26. Glazura lamaie 100g
 27. Dekormix love 75g
 28. Dekormix jungla 84g
 29. Dekormix mini perle din zahar 80g

Persoanele interesate de inscrierea in promotie trebuie sa achizitioneze în perioada promotiei oricare dintre produsele participante la promotie de la Dr. Oetker si sa înscrie in campanie numarul bonului fiscal (care atesta ca au cumparat minim un produs participant la promotie). Inscrierea pentru Marele Premiu se poate realiza accesand pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei, sub-sectiunea Inscriere, se introduc: nume, prenume, adresa (la care doreste sa ii fie expediat premiul in cazul in care este desemnat castigator), numar de telefon mobil (numarul de telefon valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom sau Digi sau in orice alta retea de telefonie mobila), numarul bonului fiscal, codul de securitate in campurile indicate pe pagina web, in perioada 21 septembrie 2015 ora 00:00 – 21 noiembrie 2015 ora 24:00 (data finala a inscrierii in promotie)

Persoanele interesate de inscrierea pentru Premiile Saptamanale trebuie sa participe la concursul special conceput pe site-ul www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei, sub-sectiunea ‘’Albumul mesajelor dulci’’ .

Pentru a se putea inscrie in concurs, persoanele trebuie sa detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook sau sa detina o adresa de email. Participantii se vor loga in aplicatie prin intermediul unui cont pe reteaua de socializare Facebook sau prin intermediul adresei de e-mail. Aplicatia le va cere acordul pentru utilizarea datelor personale ( id Facebook, numar de telefon si e-mail). Numarul de telefon va fi folosit pentru anuntarea statutului de potential castigator.
Dupa logarea cu adresa de email sau contul de Facebook, pasii de derulare ai concursului vor fi:

 • Pentru a participa la concurs vizitatorii trebuie sa incarce o poza cu o prajitura decorata de ei si un mesaj text;
 • Retetarul online va fi suport de inspiratie pentru prajiturit si decorat;
 • Participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe ‘’Like-uri’’ si ‘’Share-uri’’ pentru pozele proprii cu mesaje text;
 • Dupa incheierea fiecarei saptamani de promotie (in total 9 saptamani) (saptamana incepe luni ora 00:00 si se incheie duminica ora 24:00), in prima zi de luni, ulterioara incheierii saptamanii, primele trei scoruri cele mai mari, adunate din ‘’Like-uri’’ si ‘’Share-uri’’, vor desemna castigatorii. Daca se inregistreaza scoruri egale, se va folosind random.org. pentru a desemna castigatorul/castigatorii;

Premiile campaniei constau în:

 • Marele Premiu: 1 x Curs Cofetar/Patiser la Horeca School
 • Premiile Saptamanale: 27 x seturi de ustensile de decorat (pos, sprit, forme de ornat, decoratiuni de la  Dr. Oetker)

Tragerea la sorti pentru Marele Premiu: un curs de Maestru Cofetar la Horeca School va avea loc in data de 27.11.2015 si va fi autentificata de un notar. 

Pentru desemnarea celor 3 castigatori in fiecare saptamana de campanie (9 saptamani si 27 castigatori in total pe perioada campaniei) a Premiilor Saptamanale, se vor calcula scorurile participantilor acumulate in saptamana in cauza (saptamana incepe luni ora 00:00 si se incheie duminica ora 24:00) adunand ‘’Like-urile’’ si ‘’Share-urile’’ pentru pozele cu mesaje text. Cele mai mari 3 scoruri vor fi premiate cu Premiile Saptamanale formate din seturi de ustensile de decorat: pos, sprit, forme de ornat, decoratiuni de la  Dr. Oetker. Daca se inregistreaza scoruri egale, se va folosi random.org. pentru a desemna castigatorul/castigatorii.