Acest concurs a expirat în data de 2015-10-28. Vezi concursurile active aici.
Cumpara Chio Micro Popcorn si cauta in interior talonul castigator.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 14.10.2015 - 27.10.2015, urmand a fi organizata si desfasurata in reteaua de hypermarketuri Cora de pe teritoriul Romaniei.

La promotie participa toate produsele Chio Micro Popcorn, comercializate in magazinele participante.

Pentru a intra in aceasta promotie si a castiga un premiu, participantii trebuie sa cumpere din magazinele participante la promotie, cel putin un produs participant si sa caute in interiorul pungilor produselor participante talonul cu mesajul castigator “Ai castigat 1 cuptor cu microunde!”.

Premiul va fi revendicat in magazinul din care s-a cumparat produsul cu talonul castigator, pana la data de 31.12.2015. Castigatorul va suna la numarul de telefon de pe talonul castigator si va comunica urmatoarele informatii: nume, prenume, numar de telefon si magazinul din care a cumparat produsul cu talonul castigator. In maxim 10 zile lucratoare va fi contactat de un reprezentant Intersnack pentru a stabili modul de intrare in posesia premiului iar in maxim 10 zile lucratoare de la contactarea telefonica a castigatorului de catre reprezentantul Intersnack, premiul va fi trimis la adresa stabilita de catre castigator impreuna cu reprezentantul Intersnack. 

Reprezentantul Intersnack sau curierul va inmana premiul castigatorului doar in momentul in care castigatorul preda reprezentantului Intersnack/curierului talonul castigator in original.

In cadrul acestei campanii va fi alocat si acordat cate un premiu ce consta intr-un cuptor cu  microunde Gorenje MO20MW pentru fiecare magazin participant.