Acest concurs a expirat în data de 2014-08-24. Vezi concursurile active aici.
Castiga un cuptor cu inductie de la Whirlpool!

Campania "Vine vara, bine-mi pare!"  va incepe la 20 iunie 2014 si se va incheia la 23 august 2014. Vor fi inregistrate in campanie produsele a caror data de facturare este inclusiv 23 august 2014. Campania se desfasoara la nivel national, doar in magazinele care comercializeaza electrocasnice Whirlpool si care au agreat aceasta campanie.  

Vor intra in promotie toate produsele incorporabile marca Whirlpool, mentionate in  Anexa.

Pentru a participa la campanie, cumparatorul trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei un produs incorporabil marca Whirlpool dintre cele precizate in  Anexa. La departamentul Garantii al magazinului, cumparatorul va primi o foaie de informare pentru intrarea in posesia extragarantiei. Dupa completarea datelor solicitate pe site-ul whirlpoolpromotii cumparatorul va primi confirmarea intrarii in posesia a 1 an de extragarantie si este automat inscris in Tombola

La momentul folosirii extragarantiei, cumparatorul va prezenta partenerului de service al Organizatorului factura, certificatul de garantie si formularul de extragarantie. 

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti prin intermediul website-ului www.random.org, in data de 30 august 2014.

Premiile acordate constau dupa cum urmeaza: 

  • Marele Premiu – Super inovatorul cuptor cu inductie de la Whirlpool
  • Premii tombola:
    • Purificatorul de apa Pure First – PUF 100 – 100 buc
    • Produse de intretinere si accesorii frigidere si combine frigorifice WPRO