108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cuptor cu abur, un cuptor cu microunde, un mixer vertical sau alte premii!

 admin  2015.05.30  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice  1719

concurs Electrolux

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 25.05.2015 – 07.06.2015.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 • a) Participantul intra pe pagina de Facebook Electrolux Romania;
 • b) Acceseaza tab-ul afisat “Ingredientul ascuns”;
 • c) Participantul completeaza formularul de inregistrare;
 • d) Participantul parcurge cele 3 etape ale jocului care constau in identificarea ingredientelor pentru 3 retete diferite de aperitiv, fel principal si desert;
 • e) Utilizatorul trebuie sa traga ingredientele din imagine si sa le suprapuna peste formele din bara de jos in fiecare etapa in parte;
 • f) Pentru fiecare etapa, utilizatorul are la dispozitie 60 de secunde sa identifice si sa suprapuna toate ingredientele, pentru a se putea califica in tragerea la sorti;
 • g) In cazul in care un utilizator nu termina in timpul mentionat o etapa, are posibilitatea de a relua etapa respectiva;
 • h) Un utilizator poate participa o singura data. Astfel, dupa finalizarea celor 3 etape si obtinerea unui punctaj final, el nu mai poate relua aplicatia.

Mecanismul de acordare a punctajului este urmatorul:

 • a) In fiecare etapa, participantul are 60 de secunde la dispozitie pentru a gasi ingredientele retetei. Daca un participant gaseste toate ingredientele in mai putin de 60 de secunde, diferenta de timp pana la 60 de secunde se transforma in punctaj.
 • b) Punctajul final este realizat prin insumarea punctajului din fiecare etapa.
 • c) Se acorda puncte in plus pentru urmatoarele actiuni ale participantului in aplicatie:
  • se acorda 10 puncte daca utilizatorul da “Share” aplicatiei (acest punctaj se va contoriza doar pentru primul “Share”, utilizatorul avand posibilitatea de a da “Share” aplicatiei ori de cate ori doreste;
  • se acorda 2 puncte pentru fiecare prieten invitat in aplicatie (acest punctaj se va contoriza doar pentru primii 5 prieteni invitati in aplicatie, utilizatorul avand posibilitatea de a invita cat mai multi prieteni)

Un Participant (reprezentat de acelasi nume, prenume, email) se va putea inregistra doar o singura data in concurs.

In cadrul prezentei campanii se vor acorda urmatoarele premii:

Acordarea premiilor se va face dupa urmatorul mecanism:

 • a) Participantii cu punctaj minim de 50 de puncte intra in tragere la sorti pentru Premiul 1
 • b) Participantii cu punctaj minim de 30 de puncte intra in tragere la sorti pentru Premiul 2 si Premiul 3. Acestea vor fi acordate in ordinea extragerii castigatorilor.
 • c) Participantii cu punctaj sub 30 de puncte intra in tragere la sorti pentru Premiile de consolare.

La tragerile la sorti se vor desemna castigatorii premiilor mentionate mai sus, precum si cate doua rezerve pentru fiecare castigator in parte.


PARTICIPA LA CONCURS

ingredientul ascuns concursuri online concurs Electrolux cuptor cu microunde cuptor cu abur mixer verticalNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.