100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cufar cu echipament ales de Chef Foa pentru bucataria ta si saptamanal cutitul bucatarului, semnat de Chef Foa!

 admin  18.11.2015  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice  2656

concurs Staropramen

Campania "ChefXperience" se va desfasura in perioada 16.11.2015 – 20.12.2015.

Pentru a participa la Campanie, utilizatorii trebuie:

  • sa detina un cont de Facebook valid, cu nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon;
  • sa fie fani ai paginii de Facebook Staropramen Romania;
  • Pentru a porni jocul, vizitatorii trebuie sa intre in aplicatia „ChefXperience” accesand tabul dedicat aplicatiei din pagina de Faceboo Staropramen Romania;
  • in fiecare zi de Luni, Miercuri si Vineri, pentru primele patru saptamani, cate un filmulet interactiv va fi publicat in aplicatie pe care userul trebuie sa le completeze. Filmuletul interactiv din ziua de Vineri se va debloca doar daca userul completeaza cu succes filmuletele de Luni si Miercuri.
  • in ultima saptamana a campaniei, in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri, cate un filmulet interactiv va fi publicat in aplicatie. Pentru a debloca filmuletul de Vineri, userul trebuie sa completeze cu succes doua din cele patru filmulete interactive din ultima saptamana.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera, in total, urmatoarele premii:

  • Saptamanale - 5 premii ce constau intr-un cutit al bucatarului semnat de catre Chef Foa
  • Marele premiu – Un cufar cu instrumente alese de Chef Foa pentru bucataria ta. Cufarul va contine urmatoarele: un tocator, un set de oale, un robot de bucatarie, un set de boluri, manusi de bucatarie, o strecutaroare, o tava, o masina de tocat, doua tigai, un sort, o razatoare, o cratita, un cleste, o penseta, un set de cutite.

Desemnarea castigatorilor se va face in felul urmator:

  • Premiile saptamanale se vor acorda in urma unor trageri la sorti. Tragerea la sorti se va efectua in fiecare zi de Luni pentru saptamana precedenta dintre cei care au completat corect testul saptamanii precedente.
  • Marele premiu va fi acordat in urma unei trageri la sorti. Pentru fiecare filmulet cu reteta completat pe parcursul campaniei, un user primeste o sansa in tragerea la sorti pentru Marele premiu.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Staropramen castiga premii Chef Foa cufar cu echipament cutitul bucatarului ChefXperience