108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cos de cumparaturi pe zi in valoare de 100 lei!

 admin  2015.10.11  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti,Alimente  2960

concurs Activia

Campania se vor desfasura in perioada 01 octombrie – 30 noiembrie 2015.

La campanie participa intreaga gama de produse Activia, comercializate/distribuite de catre Danone, prin intermediul magazinelor participante.

Pentru a se inscrie in campanie, panticipantii trebuie sa achizitioneze, in perioada campaniei, cel putin un produs participant pe un document fiscal emis de magazinele participante, sa identifice numarul documentului fiscal, sa acceseze website-­ul campaniei in perioada campaniei si sa completeze formularul de inscriere in campanie, dupa parcurgerea cel putin a uneia din sectiunile din site mentionate mai jos:

  • jocul “Pune Starea de Bine in Cosul Tau” disponibil in website;  sau
  • “Harta Starii de bine Activia” – o harta interactiva din cadrul website‐ului;

In cadrul prezentei campanii promotionale se va acorda cate un premiu zilnic, ce consta in contravaloarea unui cos de cumparaturi, reprezentand suma de 100 lei cu TVA inclus.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata zilnica si vor avea loc in ziua imediat urmatoare pentru inscrierile din ziua precedenta din Perioada Campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Activia cos de cumparaturi castiga zilnic provocare ActiviaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.