105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un city break pentru 2 persoane la Edinburgh, Scotia si zilnic 30 batoane Snickers 50 gr.!

 admin  2014.10.11  Vacante,Trageri la sorti,Alimente  2667

concurs Snickers

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 06.10.2014 – 30.11.2014.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii: 

  • 56 premii zilnice, cate unul in fiecare zi de promotie, oferite instant prin momente norocoase, fiecare premiu constand in 30 batoane Snickers 50 gr.
  • Un premiu oferit prin tragere la sorti ce consta intr-un citybreak pentru 2 persoane la Edinburgh, Scotia, in perioada ianuarie - februarie 2015, la alegerea castigatorului. Citybreak-ul contine transport cu avionul Bucuresti-Edinburg-Bucuresti, taxe de aeroport, cazare pentru 3 nopti la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.

Pentru a se inscrie in Promotie, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia denumita “Snickers Gremlin” postata intr-un tab dedicat pe pagina de Facebook Snickers Romania, in intervalul de concurs 06.10.2014 – 30.11.2014 si sa urmeze toti pasii indicati in aplicatie.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • sa intre pe pagina de Facebook SnickersRomania si sa acceseze aplicatia concurs „Snickers Gremlin”
  • sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni)
  • sa incarce o poza din computer sau sa aleaga o poza dintre pozele de pe Facebook
  • in momentul in care uploadeze o poza, aplicatia ii va calcula participantului pe baza pozei, ce procentaj de Gremlin este
  • in cazul in care participantul este castigator, acestuia i se va afisa un mesaj prin care este anunta ca este castigatorul unui premiu zilnic si va fi invitat sa completeze formularul afisat cu urmatoarele campuri: adresa de email si telefon, sa bifeze luarea la cunostinta a prevederilor

PARTICIPA LA CONCURS

Snickers Gremlin concurs Snickers city break la Edinburgh concursuri cu premii concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.