Acest concurs a expirat în data de 2014-09-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga un city break in doi la Berlin, Londra, Paris, Roma sau Barcelona!

Luna august vine cu vești extraordinare pentru clienții Kaufland: oferim mii de premii și în cadrul tombolei din această lună.

Nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță? Nicio problemă... 60 de norocoși dintre câștigătorii tombolei din luna august vor pleca într-un city break în doi la Berlin, Londra, Paris, Roma sau Barcelona.

Cum intri în concurs - calendarul tombolei din luna august:

  • 06 august - 12 august 2014: vino la Kaufland, fă-ţi cumpărăturile și, pentru un bon fiscal de minim 20 de lei (inclusiv TVA), primești un talon de participare la tombolă. Taloanele pentru înscrierea la tombola din luna august se distribuie exclusiv în această perioadă.
  • 06 august - 26 august: completează talonul și depune-l în urna special amenajată în magazinele noastre. Câștigătorii vor fi extrași exclusiv prin tragere la sorţi. 
  • 02 septembrie - 04 septembrie: se efectuează extragerile pentru toate cele 3 categorii de premii.

Extragerile castigatorilor pentru perioada 06 august - 26 august 2014 vor avea loc in perioada 02 - 04 septembrie 2014.

Premiile care se vor extrage in perioada mentionata mai sus sunt impartite in 3 categorii, dupa cum urmeaza:

  • Premii mari:  Premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 60 de premii constand fiecare intr-un City break in doi intr-unul din orasele: Berlin, Londra, Paris, Roma, Barcelona. O persoana poate castiga un singur premiu constand intr-un city Break in valoare medie per City Break de 3600 ron.
  • Premii medii:  Premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 600 de Rucsacuri personalizate cu logo-ul Kaufland.
  • Premii mici:  Premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 6.000 de Sacose de cumparaturi din material textil, inscriptionate cu logo-ul Kaufland.