98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un city break in Lisabona!

 admin  2018.01.09  Vacante,Trageri la sorti  1391

concurs Vegis

Te trimitem în Lisabona pe ritmuri de fado! Câștigă un city break în capitala Portugaliei!

Este ziua noastră!!! Am împlinit 6 ani și îi sărbătorim cu voi, cei care ne-ați ajutat zi de zi să creștem, și să ajungem la această vârstă.

Comandă în luna ianuarie și intri automat în concursul pentru câștigarea unui city break în Lisabona, capitala plină de culoare de la țărmul Atlanticului!

Premiul concursului:

  • un city break (3 nopți) pentru 2 persoane în Lisabona

Premiul include: zborul cu avionul (taxe incluse), bagaj de cală, cazare la hotel de 3/4 stele, mic dejun.

Premiul nu include: transportul de la aeroport până la hotel, alte mese și facilități. Perioada rezervării: aprilie - mai 2018. Datele sunt flexibile și vor fi stabilite de câștigător, împreună cu echipa Vegis. Câștigătorul nu poate solicita echivalarea premiului în bani.

Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile plasate pe Vegis.ro în luna ianuarie, livrate cu succes, indiferent de valoarea lor. Nu se vor lua în calcul comenzile anulate sau refuzate.

Mai multe comenzi înseamnă mai multe șanse de câștig!

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 12 februarie 2018, prin intermediul serviciului random.org. Acesta va fi anunțat aici, în pagina dedicată concursului, cât și telefonic, respectiv prin e-mail.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vegis castiga premii castiga city break city break in LisabonaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.