100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un city break in Italia si multe alte premii surpriza!

 admin  17.07.2014  Diverse,Vacante,Trageri la sorti,Alimente  1719

concurs Costa d’Oro

Campania promotionala “Dolce vita al Italiano” se desfasoara la nivel national in reteaua de hypermarket-uri Carrefour, in perioada 17 iulie - 27 August 2014.

La aceasta campanie vor participa toate produsele din gamele Rio Mare si Costa d’Oro prezente comercializate in reteaua de hypermarket-uri Carrefour.

Pentru a se inscrie in Campania promotionala, clientii trebuie sa achizitioneze produsele mentionate de mai sus, comercializate in reteaua de hypermarket-uri Carrefour, in valoare minima de 30 de lei pe acelasi bon fiscal, si sa completeze talonul de participare de pe verso-ul flyer-ului de comunicare (pozitionat in apropierea rafturilor cu produse participante), cu numarul bonului fiscal impreuna cu datele personale si de contact, corecte si complete si sa introduca talonul respectiv in urna special amenajata de dupa casele de marcat, langa biroul Receptie Clienti, in perioada desfasurarii campaniei promotionale : 17 iulie - 27 august 2014.

Participantii sunt obligati sa pastreze factura/ bonul de casa* care confirma faptul ca au cumparat produsele Costa d’Oro, Rio Mare, in valoare minima de 30 de lei (pe acelasi bon fiscal), in perioada de desfasurare a campaniei promotionale : 17 iulie- 27 august 2014.

Dupa tragerile la sorti, castigatorii premiilor mici si a marelui premiu  vor fi contactati telefonic in termen de 2 zile lucratoare, o data pe zi, in intervalul orar 9:00- 17:00.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda 126 de premii prin tragerea la sorti organizata dupa incheierea campaniei, si anume:

  • 25 de cosuri continand: Rio Mare pate somon, Rio Mare pate ton, Rio Mare ton in ulei masline, Rio Mare ton in suc natur, Rio Mare salata cu porumb, Rio Mare salata cu paste, Costa d’Oro Ulei extra virgin 1L, Costa d’Oro Omega 3 500 ml
  • 100 de premii surpriza continand: 50 pcs Rio Mare (1 manusa de gatit, 1 ton in ulei de masline) and 50pcs Costa d’Oro (olive oil book, Costa d’Oro ulei extra virgin 500ml)
  • 1 city break in Italia

Voucherul pentru City Break-ul din Italia este valabil de la data inmanarii premiului si pana la 31.12.2014, iar perioada exacta cand castigatorii vor pleca in excursie va fi stabilita de comun acord cu S.C. Nordic Import Export CO si in limitele disponibile comunicate de catre agentia de turism prin care se organizeaza excursia si in valoarea comunicata a premiului.

Dupa incheierea campaniei, la data de 15 septembrie 2014 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor din promotie. La tragerile la sorti vor participa toate taloanele depuse in urnele de dupa casa de marcat de langa biroul Receptie Clienti, inscrise in perioada de valabilitate a promotiei: 17 iulie - 27 august 2014.castiga italieneste city break Italia concursuri concurs Costa d’Oro concurs Rio Mare Dolce vita al Italiano