Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Cosmetic Plant te trimite la Barcelona!

Campanie “Cosmetic Plant te trimite la Barcelona”  va începe la data de 10.07.2015 și se va încheia la data de 31.08.2015, ora 23:59:59 inclusiv (ora României).

La aceasta Campanie participă toate produsele din gama de plajă Cosmetic Plant, indiferent de preț sau tip de produs (emulsie plajă, ulei plajă, emulsie / cremă pentru plajă și loțiune după plajă).

Campania se desfășoară pe pagina oficială de Facebook a organizatorului, prin aplicația „Cosmetic Plant te trimite la Barcelona”.

Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie:

  • să încarce o poză de vacanță cu ajutorul butonului Upload Image File din Aplicație. Poza încărcată trebuie să conțină unul din produsele din gama de plajă Cosmetic Plant;
  • să completeze în câmpul Description descrierea “Stau la plajă cu Cosmetic Plant în ...”, completând în locul punctelor locația lor;
  • să completeze în câmpul Your email address adresa lui de email;
  • să dea Share pe Facebook la aplicarea în Campanie;

Premiile oferite în cadrul acestei Campanii sunt:

  • Marele Premiu: un city break de 3 zile la Barcelona pentru două persoane în luna septembrie sau octombrie a anului 2015.
  • Premii săptămânale: câte 3 produse Cosmetic Plant, la alegerea câștigătorului.

Tragerile la sorți săptămânale se vor efectua electronic prin random.org. La fiecare tragere la sorți săptămânală se va acorda un premiu ce constă în 3 produse Cosmetic Plant la alegerea câștigătorului.  Tragerile la sorți săptămânale se vor organiza în data de 20 și 27 iulie 2015, respectiv în 3, 10, 17, 24 și 31 august 2015. La fiecare extragere vor participa toți aplicanții înregistrați până la ora 9:00 a zilei extragerii.

Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorului Marelui Premiu se va efectua electronic prin random.org. în data de 01.09.2015.