Acest concurs a expirat în data de 2015-02-15. Vezi concursurile active aici.
Impreuna, la Paris, orasul iubirii, o atmosfera magica, un oras romantic, un weekend de vis!

Perioada de desfăşurare a Concursului este 12 ianuarie - 14 februarie 2015. Castigatorul va fi ales si desemnat prin tragere la sorti pana la data de 16 februarie 2015.

Participarea la Concurs se va face în mod voluntar prin efectuarea de cumparaturi in valoare de minim 29 de lei fie pe website-ul floridelux.ro, fie in magazinele offline FlorideLux, in perioada 12 ianuarie - 14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015.

Participantul va efectua cumparaturile si plata integrala si va fi inscris automat in concurs (prin datele inscrise pe website in cazul cumparaturilor online si pe baza bonului fiscal si a datelor personale furnizate personalului FlorideLux, in cazul magazinelor offline).

Participantul intelege si consimte faptul ca orice achizitie de peste 29 RON din magazinele offline FlorideLux (in perioada 12 ianuarie-14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015) valideaza participarea sa la concurs doar in cazul in care acesta completeaza in magazin mini-formularul de participare in care completeaza datele sale personale si numarul de bon. Participantul intelege si consimte ca orice achizite (in perioada 12 ianuarie-14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015) pe website-ul floridelux.ro de peste 29 RON il inscrie automat cu datele personale inscrise in zona de facturare (in cazul in care participantul noteaza in zona respectiva alte date decat cele personale, participantul si castigatorul este considerata persoana ale caror date sunt inscrise in zona respectiva si validate de catre cel care a plasat comanda).

Fiecare achizitie online reprezinta o sansa unica pentru tragerea la sorti. Mai multe achizitii in conditiile prezentului regulament reprezinta mai multe sanse pentru participant. Fiecare mini-formular de participare completat in magazinele fizice este considerat o sansa unica pentru tragerea la sorti a premiului. Un bon fiscal poate fi folosit doar o singura data pentru completarea unui miniformular iar folosirea lui de mai multe ori conduce la invalidarea participarii.

Participantii vor fi premiati, dupa cum urmeaza:

  • Premiul I – city break 2 persoane la Paris, cu transportul cu avionulsi cazarea la un hotel de lux (4 sau 5) stele asigurate. Prin City break se intelege cazare 3 nopti si 4 zile hoteliere (de joi pana duminica), transport cu avionul dus-intors Bucuresti-Paris-Bucuresti.

Nu sunt alte premii acordate in acest concurs. Valoarea premiului este de maxim 1100 EURO.