101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 nopti la un hotel Romantic, pline de senzualitate si pasiune, in capitala mondiala a iubirii: Paris!

 admin  2015.01.17  Vacante,Trageri la sorti  1394

concurs Flori de Lux

Perioada de desfăşurare a Concursului este 12 ianuarie - 14 februarie 2015. Castigatorul va fi ales si desemnat prin tragere la sorti pana la data de 16 februarie 2015.

Participarea la Concurs se va face în mod voluntar prin efectuarea de cumparaturi in valoare de minim 29 de lei fie pe website-ul floridelux.ro, fie in magazinele offline FlorideLux, in perioada 12 ianuarie - 14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015.

Participantul va efectua cumparaturile si plata integrala si va fi inscris automat in concurs (prin datele inscrise pe website in cazul cumparaturilor online si pe baza bonului fiscal si a datelor personale furnizate personalului FlorideLux, in cazul magazinelor offline).

Participantul intelege si consimte faptul ca orice achizitie de peste 29 RON din magazinele offline FlorideLux (in perioada 12 ianuarie-14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015) valideaza participarea sa la concurs doar in cazul in care acesta completeaza in magazin mini-formularul de participare in care completeaza datele sale personale si numarul de bon. Participantul intelege si consimte ca orice achizite (in perioada 12 ianuarie-14 februarie 2015 cu livrare in data de 14 februarie 2015) pe website-ul floridelux.ro de peste 29 RON il inscrie automat cu datele personale inscrise in zona de facturare (in cazul in care participantul noteaza in zona respectiva alte date decat cele personale, participantul si castigatorul este considerata persoana ale caror date sunt inscrise in zona respectiva si validate de catre cel care a plasat comanda).

Fiecare achizitie online reprezinta o sansa unica pentru tragerea la sorti. Mai multe achizitii in conditiile prezentului regulament reprezinta mai multe sanse pentru participant. Fiecare mini-formular de participare completat in magazinele fizice este considerat o sansa unica pentru tragerea la sorti a premiului. Un bon fiscal poate fi folosit doar o singura data pentru completarea unui miniformular iar folosirea lui de mai multe ori conduce la invalidarea participarii.

Participantii vor fi premiati, dupa cum urmeaza:

  • Premiul I – city break 2 persoane la Paris, cu transportul cu avionulsi cazarea la un hotel de lux (4 sau 5) stele asigurate. Prin City break se intelege cazare 3 nopti si 4 zile hoteliere (de joi pana duminica), transport cu avionul dus-intors Bucuresti-Paris-Bucuresti.

Nu sunt alte premii acordate in acest concurs. Valoarea premiului este de maxim 1100 EURO.


PARTICIPA LA CONCURS

Ziua Indragostitilor Paris city break 2 persoane la Paris city break Paris concursuri online Ziua Indragostitilor 2015 concurs Ziua IndragostitilorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.