Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Concursul lunii august pentru un ceas perfect barbatesc marca Diesel!

In ultima luna de vara am pregatit pentru dumneavoastra un concurs pentru un accesoriu rafinat. Ne indreptam de aceasta data atentia asupra domnilor, premiul fiind un ceas marca Diesel, model DZ4344. Carcasa de culoare aurie si bratara din piele neagra arata foarte impresionant si elegant. Cu toate acestea se poate purta in orice imprejurare, de exemplu la inot, multumita rezistentei la apa 100M. Intersant este cadranul rotund de culoare neagra care domina intregul ceas. Ca si functii, amintim cronometru, afisarea datei si cronograf.

Gasiti raspunsul corect la intrebarea "Din ce material este confectionata bratara acestui ceas?" in paginile magazinului Brawat si castigati ceasul Diesel.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un ceas Diesel.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.09.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.08.2016 pina la 31.08.2016.