Acest concurs a expirat în data de 2015-04-16. Vezi concursurile active aici.
Ceasuri-dama-ieftine.ro te premiaza cu orice ceas iti place!

Ceasuri-dama-ieftine.ro te premiaza cu orice ceas iti place.

Ceasuri-dama-ieftine.ro este un magazin online nisat pe ceasuri dama la preturi minime. Toate produsele afisate in website se afla in stocul propriu, fiind disponibile imediat pentru impachetare si livrare.

Vizitatorii site-ului Ceasuri-dama-ieftine.ro pot achizitiona diferite modele de ceasuri, ceasuri elegante, ceasuri fashion, ceasuri sport, ceasuri vintage potrivite pentru orice ocazie.

Participa la Concursul Ceasuri-dama-ieftine, desfasurat in perioada 09 martie – 15 aprilie 2015 si poti castiga un voucher de 100 ron pe care il poti folosi sa faci shoping pe ceasuri-dama-ieftine.ro

Inscrierea in concurs se face astfel:

  • Pasul 1: Distribuie acest concurs pe Facebook;
  • Pasul 2: Viziteaza site-ul ceasuri-dama-ieftine.ro si lasa un comentariu cu ceasul pe care vrei sa-l castigi completand Formularul din pagina de Contact;

Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 100 ron, pe care il poti folosi sa faci shopping pe ceasuri-dama-ieftine.

Persoana castigatoare va fi desemnata prin tragere la sorti in data de 16 aprilie 2015.

Numele castigatoarei va fi publicat pe pagina concursului si pe pagina de Facebook/ceasuri-dama-ieftine in data de 16 aprilie 2015. Dupa anuntarea persoanei castigatoare, aceasta va fi contactata prin email si in termen de doua zile va trebui sa ne trimita datele.