Haine, Incaltaminte, Accesorii • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un ceas la alegere!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.09 • 1821 vizualizări

concurs Ceasuri-dama-ieftine.ro

Ceasuri-dama-ieftine.ro te premiaza cu orice ceas iti place!

Ceasuri-dama-ieftine.ro te premiaza cu orice ceas iti place.

Ceasuri-dama-ieftine.ro este un magazin online nisat pe ceasuri dama la preturi minime. Toate produsele afisate in website se afla in stocul propriu, fiind disponibile imediat pentru impachetare si livrare.

Vizitatorii site-ului Ceasuri-dama-ieftine.ro pot achizitiona diferite modele de ceasuri, ceasuri elegante, ceasuri fashion, ceasuri sport, ceasuri vintage potrivite pentru orice ocazie.

Participa la Concursul Ceasuri-dama-ieftine, desfasurat in perioada 09 martie – 15 aprilie 2015 si poti castiga un voucher de 100 ron pe care il poti folosi sa faci shoping pe ceasuri-dama-ieftine.ro

Inscrierea in concurs se face astfel:

  • Pasul 1: Distribuie acest concurs pe Facebook;
  • Pasul 2: Viziteaza site-ul ceasuri-dama-ieftine.ro si lasa un comentariu cu ceasul pe care vrei sa-l castigi completand Formularul din pagina de Contact;

Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 100 ron, pe care il poti folosi sa faci shopping pe ceasuri-dama-ieftine.

Persoana castigatoare va fi desemnata prin tragere la sorti in data de 16 aprilie 2015.

Numele castigatoarei va fi publicat pe pagina concursului si pe pagina de Facebook/ceasuri-dama-ieftine in data de 16 aprilie 2015. Dupa anuntarea persoanei castigatoare, aceasta va fi contactata prin email si in termen de doua zile va trebui sa ne trimita datele.


PARTICIPA LA CONCURS