77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas de lux marca Brawat!

 admin  2016.12.06  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2837

concurs Brawat

Profita de concursul nostru cu ocazia sarbatorilor de iarna si castiga un ceas de lux marca Brawat. Aceste ceasuri unisex unice sunt inspirate de minimalismul si tendintele contemporane. Datorita design-ului foarte "simplu si clasic" il puteti purta cu orice tinuta si in orice imprejurare sau eveniment social.

Pentru a deveni fericitul purtator al aceastui ceas deosebit este nevoie doar de raspunsul la o intrebare simpla si completarea unui scurt formular cu datele de contact.

Regulile sunt simple ca intotdeauna. Raspunde la intrebarea "Din ce material este conceputa sticla ceasului?", completeaza un scurt chestionar, iar apoi norocul sa fie de partea ta!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un un ceas de lux marca Brawat.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.01.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.12.2016 pina la 31.12.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brawat castiga premii castiga ceas ceas de lux marca Brawat