Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Impodobiti-va mana si subliniati feminitatea cu ceasul Rosefield ROSE-022-SIL.

Luna trecuta am oferit un premiu domnilor, iar acum,evident este randul fiintelor gingase. In concurs se afla ceasul foarte elegant, la moda si de calitate inalta Rosefield ROSE-022-SIL, care poate aduce cu siguranta un zambet pe fata unei femei.

Cadranul simplu, alb, cu un finisaj fin si elegant, cu o bratara lucrata cu precizie, subliniaza perfectiunea acestei bijuterii. Nu ne ramane decat sa va dorim o alegere buna a raspunsului pentru a castiga acest ceas. Regula este simpla, desigur, nici acum nu va surprinde.

Este suficient sa raspundeti la intrebarea "Din ce colectie face parte ROSE-022-SIL?" si astfel sunteti automat inscrisi in concurs.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • un ceas de dama Resefield ROSE-022-SIL

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.12.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.11.2016 pana la 30.11.2016.

Devino și tu câștigător!