Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Vara este in plina desfasurare, iar noi va oferim premii! De data aceasta aveti sansa de a castiga un ceas barbatesc la moda Gant W70233.

Vara este in plina desfasurare, iar noi va oferim premii! De data aceasta aveti sansa de a castiga un ceas barbatesc la moda Gant W70233 cu o serie de carcateristici si functii speciale cum ar fi cronograf, cronometru, data, rezistenta la apa 50 M.

Stiati ca renumita marca Gant este prima din istoria USA care s-a axat pe moda barbateasca? Prin urmare suntem siguri ca acestia inteleg barbatii si sunt capabil sa dezvolte farmecul lor. Daca vreti sa va oferiti o bucurie sau persoanei dragi apropriate, acum aveti oportunitate unica!

Este suficient sa raspundeti la o intrebare simpla "Care este dimensiunea carcasei la ceasul Gant W70233?", la care gasiti raspunsul pe site-ul Brasty, si ceasul va poate impodobi incheietura mainii!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc la moda Gant W70233.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.09.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.08.2017 pina la 31.08.2017.

Castigatoarea concursului din luna Iulie pentru un ceas Michael Kors MK3219 este Cosmina Sandu din localitatea Satu Mare.