98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas barbatesc Festina Chronograph 16488/3!

 admin  2018.01.06  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1136

concurs Brasty

Intrati in Anul Nou cu piciorul drept si castigati chiar de la inceput! Participati la concursul nostru interesant si castigati ceasul perfect barbatesc Festina Chronograph 16488/3.

Datorita aspectului demn, cu tahimetru, cronometru, indicator de timp dual si rezistenta la apa 100M, se indragosteste de el fiecare om increzator, care isi are viata ferm in mainile sale.

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului barbatesc Festina Chronograph 16488/3!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.02.2018. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.01.2018 pina la 31.01.2018.

Felicitari castigatoarei concursului de Craciun pentru un ceas Michael Kors MK3191. Norocoasa este Ana Maria G. din Iasi.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brasty castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.