Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Suntem siguri ca majoritatea barbatilor urmaresc anul acesta editia cu numarul 104 a faimoasei competitii de ciclism Tour de France.

Suntem siguri ca majoritatea barbatilor urmaresc anul acesta editia cu numarul 104 a faimoasei competitii de ciclism Tour de France.

Stiati ca renumita companie Elvetiana Festina a fost desemnata pentru a masurarea precisa a intervalelor de timp ale atletilor? Si ca ceasurile lor sunt printre cele mai bune din lume? Daca sunteti in cautare de ceasuri de calitate si cu functii practice care va vor ajuta in viata de zi cu zi, aveti acum ocazia sa il primiti gratuit!

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului barbatesc Festina 16760/1!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc Festina 16760/1.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.08.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.07.2017 pina la 31.07.2017.

Castigatorul concursului din luna Mai pentru ceasul de barbatesc Diesel este M. Radu din localitatea Mangalia.