Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Stiati ca o multime de femei se uita la fata unui barbat intai, si apoi la mana? Si ca un ceas va creste sansele de succes in relatiile personale si de afaceri?

Stiati ca o multime de femei se uita la fata unui barbat intai, si apoi la mana? Si ca un ceas va creste sansele de succes in relatiile personale si de afaceri? ...

Fiti convinsi ca acest ceas impresionant pentru barbati Diesel (DZ7313) va va reprezenta cu mandrie oriunde mergeti. In plus, il puteti câștiga acum! Raspundeti la intrebarea noastra simpla competitiva, pe care o puteti gasi cu usurinta in e-shopul nostru si veti fi in curand mandru de el!

Regulile concursului sunt ca deobicei foarte simple. Raspundeti la intrebarea "Ce functie NU ARE ceasul barbatesc Diesel DZ7313?" si completati formularul cu informatiile de contact.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc Diesel DZ7313.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.11.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.10.2017 pina la 31.10.2017.

Castigatorului de luna trecuta este Andrei P. din localitatea Iasi.